Pilisszántó Japán üdülő

Pilisszántó üdülőterületére készülő épület egy 1800nm-es zöld domboldalon helyezkedik el. A hátrahúzott ház egyszerű tömegformálásból indult ki, melyhez túlnyújtott oromzatos kontytető, valamint a előtetővel összekötött pergolarendszer kapcsolódik. A megrendelő kérésének megfelelően a homlokzaton a fa lamellák, valamint a lejtő irányába feltárulkozó összefüggő üvegfelületek dominálnak.



Tervező:
Juhász Dávid

Építész munkatársak:
Szabó Boglárka
Szerján Anna

Látványterv:
Juhász Dávid

Statika:
Zeke János




2020 tavasz

A környezettel összhangban az épület is hamarosan új színbe öltözik.

A hőszigetelő munkálatok végéhez közeledünk, ezzel egyidőben megkezdhető a belső felületképzés. Az ablakbeépítést követően indulhat a külső vakolás és színezés.

Pilis üdülőépület
Pilis üdülőépület
Saroktömeg és megnyitás
Saroktömeg és megnyitás
Északi homlokzat
Északi homlokzat
Pilis üdülőépület
Pilis üdülőépület
Déli homlokzat
Déli homlokzat
Családi ház SZ08
Családi ház SZ08
Családi ház sz08
Családi ház sz08

Napos téli délután készült állapotfotók a szerkezetkész épületről

Földszinti alaprajz
Földszinti alaprajz
Emeleti alaprajz
Emeleti alaprajz