Látványtervezés

A számítógéppel készített látványtervek ma már szinte mindenki számára elérhetőek. Fotorealisztikus képek manapság a nagyobb beruházásoknál már a tervezés első fázisában készülnek, valós időben történő modellbejárás lehetőségével is egyre gyakrabban, egyre kiválóbb minőségben találkozhatunk, . Ennek ellenére egy kisebb beruházásnál egy egyszerű tömegmodell is sokszor megkarcolja az anyagi kereteket. A technológia adta lehetőségek és a piaci igények gyakran nem találják a közös nevezőt.

Tapasztalataink szerint egy átlagos léptékű családi ház esetében továbbra sem tartalmazza az "alapcsomag" a látványterveket, pedig ha őszinték vagyunk be kell vallanunk, hogy ennek segítségével ragadható meg legegyszerűbben a közös hang tervező és megrendelő között. El kell fogadni, hogy a 25 éve még pauszpapírra rajzolt alaprajz, illetve metszet 4 homlokzattal már nem kielégítő szolgáltatás egy egyedi tervezési feladatnál, annak méretétől függetlenül. 

A külső és belső térélmény bemutatásán felül (lásd: BIMx) a társasházi projekteknél gyakran felmerül az igény az értékesítést elősegítő színes, berendezett alaprajzokra. Az oldalt látható lakásalaprajzok elkészítésén felül igény szerint animált lakásválasztó panel, illetve letölthető adatlapok elkészítését vállaljuk.

Az alábbi link egy komplett értékesítési honlapot tartalmaz, melynek látványtervei, dizájnja és a weblap fejlesztése is irodánk irányítása alatt valósult meg.

https://magyarutca20.hu/